söndag 8 mars 2009

Helgen

Fredag: Skola som vanligt. va lugnt som fan provade på att göra lite mat inför provveckan vi har nu i veckan. sen efter det bar det av till jobbet. gankjsa lugnt fredagen maten gick ut alla nöjda.

lördagen: Fy fan komm till jobbet 10 ska egentligen börja 11 men va tvungen att börja tidigare. kommer dit e FULLT med bilar. då va de 67 st på konferrans från svenska fotbollsförbundet som va där sen kom det 11 dropins och så. sen när kl blev halv 4 så ville dem att ja skulle byta om och inte vara i kök. dem ville ha mig ute i serveringen. för dem behövde folk där. så ja åkte hem bytte till full kostym (nej har ingen bild på det men stilig är jag) ;) haha sen åkte tillbaka till jobbet.

Vi hade en VIP gäst där idag. som skulle komma. först skulle dem ha champange vid entren sedan 4 olika sorters vin till maten. helt grymt. han som va Vip är nämligen Vin och Sprits förra VD Egon Jacobsson heter han. hur trelvigt som helst och tydligen mång miljonär. så de va coolt. han kan en del om sprit och vin och så. men för er som vill veta så e han en av grundarna till Absolut Vodka och Xanté. så de va sjuklt coolt att få träffa honom. hans son gav mig även praktikplats om jag vill nere i tanzania på hans hotell där.men de gick jätte bra blev en lång dag bara. började 10 och slutade 01 så 15 timmars arbete.

Söndag: började jobba 11 igen kommer dit lugnt städare lite märke varor och så. så allt var lugnt kom inga dropins så ja kunde åka hem tidigt. blev att dra till kholm efter in på mcd åt och åkte hem igen ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar